Minőségi alapanyagok kellenek a közétkeztetésben

Célunk, hogy a hazai közétkeztetésben olyan egészséges, biztonságos és megbízható, főként helyi és bio-alapanyagokból előállított ételek készüljenek, amelyek mennyiségileg és minőségileg is megfelelnek a különböző korcsoportok élettani igényeinek – hangsúlyozta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének Országos Szakmai Napján. A „Célkeresztben a közétkeztetési alapanyagok minősége” elnevezéssel megtartott konferencia fókuszában az élelmezésvezetők munkájának támogatása, érdekvédelmük képviselete, valamint az aktuális rendeletek, jogszabályok megismertetése áll. A közétkeztetés minőségi szintjének emelése annál is inkább megkerülhetetlen és fontos terület, mert a társadalom életminőségét, egészségét nagyban befolyásolja.hirdetés A vendéglátás és közétkeztetés helyzetének javítása érdekében 2010 óta számtalan intézkedés történt. A munkában 2012-től, … Bővebben: Minőségi alapanyagok kellenek a közétkeztetésben