Együtt erősebbek vagyunk! – Új indulóval büszkélkedhet a Békéscsaba 1912 Előre

November 21-én, szombaton, 15.30-kor, hazai pályán, a Puskás Akadémia FC ellen játsszák a lilák az év utolsó NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzését. A 2015-ös év utolsó összecsapásán új indulóval lép pályára a Békéscsaba 1912 Előre. Hallgassa meg Szilágyi Attila, énekes-gitáros szerzeményét, és küldjön egy szavazatot, értékelje az új indulót! A szavazók közt 5 db páros belépőt sorsolunk ki a szombati mérkőzésre.
A szerző bemutatkozása
Szilágyi Attila vagyok, énekes-gitáros. Idén végeztem a budapesti Kőbányai Zenei Stúdió ének tanszakán. 7 éve foglalkozom énekléssel, és 8 éve gitározással. 2013 nyarán Egerben, a Trilla – Az élő zene versenye nevű versenyen különdíjat nyertem. Volt szerencsém koncertet adni többek között Petruska András, a PunnanyMassif és az Adams Comedy zenekarok előtt, illetve együtt zenélni Benkő Zsolttal és Borsodi Lászlóval.
Koncertjeim során akusztikus gitáron kísérem magam. A műsoromban saját dalokat, mai rádiós slágereket, pop- illetve rockdalokat szólaltatok meg. Célom, hogy népszerű feldolgozásokkal szórakoztassam a közönséget, illetve, hogy önálló gondolataimat, érzéseimet átadjam másoknak a saját dalaimon keresztül.

hirdetés
hirdetés