Dr. Nagy Ágnes: ha mindenkit a jobbítás szándéka vezérel, akkor az ügyfelek elégedettsége tovább nő

Ezen a napon – 2015. december 11-én – a megye két városában, Gyulán és Szarvason került átadásra egy-egy felújított munkaügyi központ. Szarvason ezentúl, a volt városháza épületében érhető el munkaügyi központ, a Szarvasi Járási Hivatal emeletén. Gyarapodik az ország, gyarpadik városunk is, és a járás is – ezekkel a szavakkal kezdte köszöntőjét Babák Mihály, Szarvas Város polgármestere. 
A polgátmeter beszédében elmondta, hogy minden járási polgár érdekét szolgálja majd ez az új hivatal. Köszönetet mondott azért a törekvésért, lendületért, elszántásgért amellyel az intézmény szolgálni kívánja a járás polgárait.
Gaja Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott megszólalásaiban már többször hangsúlyozta a kormányhivatalok kapcsán, hogy azt szeretnék, hogy az emberek együttműködő partnerként tekintsenek a hivatalokra, nem pedig legyőzendő akadályként. A megyében történt 16 beruházás is ezt a célt szolgálja, melyet az elmúlt másfél évben átadtak. Álláspontja szerint, Magyarország csak úgy lehet versenyképes, ha a közigazgatás által nyújtott szolgáltatások is versenyképesek.
Dr. Nagy Ágnes, Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának a vezetője tudósítónknak elmondta, hogy a munkájukat mindig nagy alázattal, szolgálattal, segítőkészséggel és nagy szakmai hozzértéssel végzik, hiszen a szervezet finanszírozása az adófizetők pénzéből történik. Ezért nagyon fontosnak tarja, hogy az ügyfeleik maximálisan elégedettek legyenek.
Az ünnepélyes átadón jelen voltak, és beszédet mondtak Dankó Béla, országgyűlési képviselő, valamint Dr. Jáczku Tamás, a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője is. Az átadón készített hangfelvétel, valamint az interjúk itt teljes egészében meghallgathatók. 

hirdetés

hirdetés
hirdetés