A mai naptól kezdődően vehető át a Csaba kártya, és februártól kezdődően lehet a kedvezményeket igénybe venni

A mai naptól, azaz 2016. január 11-től vehetik át a békéscsabai lacímkártyával rendelkezők a Csaba kártyát. A rendszer február 1-vel indul, attól az időponttól lehet a kártya által nyújtott kedvezményeket igénybe venni – mondta el tudósítónknak Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere. Arról, hogy mely cégek, milyen kedvezményeit tudják majd igénybe venni a csabaiak, folyamatosan tájékoztatják a lakosságot. Hamarosan elérhetővé válik a http://csabakartya.hu oldal, valamint a legnépszerűbb közösségi oldalon is megtalálhatnak minden, a kártyával kapcsolatos információt az érdeklődők. A vállalkozások vezetőivel folytatott egyeztetések alkalmával sok kreatív ötlet született a Csaba kártyára biztosítható kedvezményekkel kapcsolatban. 
A Csaba kártyát jelenleg a város két pontján tudják átvenni a lakosok, a Városházán, valamint a Csaba Centerben. Az igényléshez csak a lakcímkártya szükséges. Egy rövid regisztrációt követően már át is lehet venni a megfelelő sorszámmal ellátott Csaba kártyát – tájékoztatott a polgármester.
A Szarvas Péter, polgármesterrel készített interjú, valamint a Csaba kártyával kapcsolatban tartott sajtóttájékoztató hangfelvétele itt meghallgatható. 

hirdetés

hirdetés
hirdetés