Április 15. és 17. között rendezik meg a 17. Gyulai Pálinkafesztivált a gyulai Várkertben

A Pálinkafesztivál már több mint másfél évtizede Gyula Város egyik meghatározó és turisztkai szempontból jelentős nagyrendezvénye – mondta tudósítónknak dr. Görgényi Ernő, Gyula Város polgármestere. A XVII. Gyulai Pálinkafesztivál 2016. április 15-17. között kerül megrendezésre, melynek szervezését ettől az évtől kezdődően a Bora Kft. vette át. Az eseménnyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón részt vett a Magna Cum Laude együttes képviseletében Szabó Tibor és Kara Mihály. Az együttes koncertje az egyik műsorszáma lesz a fesztiválnak.
Dr. Görgényi Ernő a Körös Hírcentrum tudósítójának adott interjúban elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy a rendezvény szervezése új kézbe került. A Bora Kft. egy professzionális rendezvényszervező cég is fő tevékenységi köre mellett, és a Csabai Sörfesztivállal már hosszú ideje bizonyítja, hogy nagyon színvonalas rendezvények megtartására képes – tette hozzá a polgármester. 
Bora Imre, a rendezvény főszervezője úgy nyilatkozott, hogy a 16 éves tapasztalattal, melyet a sörfesztiválok szervezésében szereztek, valamint a pálinkafesztivál szakmai kihívásainak megfelelően rendezik meg az eseményt. Olyan fesztivált szeretnének megvalósítani, mely ismét a pálinka fővárosává teszi Gyula városát. 
A dr. Görgényi Ernővel, valamint Bora Imrével készített interjúk, valamint a sajtótájékoztató teljes hangfelvétele itt meghallgatható.

hirdetés

hirdetés
hirdetés