Sikerek tömkelegéről számoltak be a IV. IpARTyn

A rendezvény során lehetőség van a tehetséges művészetis fiatalok bemutatkozására, tehetségük kibontakozására, kapcsolatok teremtésére és a közösségformálásra, ahol tapasztalt öreg diákokkal találkozhatnak, elismert művészekkel dolgozhatnak a háttérben.
A felkészülés során a fiatalok művészeti tudása gazdagodik, önismeretet szereznek, emberismeretet és az élet lényegi megformálását fejezik ki. Alkotásaik által, saját gondolkodásmódjukban erősíti Önmagukat. A foglalkozásokon játékos, térbeli feladatokkal fejlesztik személyiségüket, széles skálán, gazdag ismeretekre tehetnek szert a különböző technikák megismerésével, amellyel kreativitását és egyéni fejlődésének megnyílását segíti elő.
Az alkotó folyamatok során rálátást nyernek, hogyan jut el egy ember az üres vászontól, az elképzelésétől az Aha élményig, amely által vizsgálhatja és tudatosan fejlesztheti képességeit.
A program keretében a Munkácsy Mihály Múzeumban Múzeumpedagógiai foglalkozás és a Jankay Galériában kutatómunka, vázlatolás, rajzolás is várja a fiatalokat.

hirdetés