Vettel szerint tud még javulni a Ferrari

vettel Fotó: Kaiser Erika

Sebastian Vettel elmondása szerint a Ferrariban még mindig sok felszabadítatlan potenciál van.

A Ferrari idén versenyképesebb autót épített, mint a korábbi években, ezt tükrözi az is, hogy most kiegyenlítettebb a küzdelmük a Mercedesszel. Tavaly a szezon második felére “elfogyott” a Ferrari, átengedve így a végső győzelmet a csillagos márkának. Idén azonban Vettel már most annyi győzelemmel bír, mint amennyit tavaly egész évben szerzett. A német versenyző mindemellett úgy látja, hogy még mindig vannak kiaknázatlan lehetőségek az autóban.

hirdetés

“Ahogy látjuk idén, a mérleg nyelve hol erre, hol arra billen.” – mondta Vettel. “Ilyenkor pedig a konzisztens teljesítmény kulcsfontosságú, ahogy a pontszerzés is.”

“Nem segítettem magamnak Németországban, de ez is része a versenyzésnek. Történik ilyesmi. Tavaly szerintem azért vesztettük el a bajnoki címet, mert nem voltunk elég gyorsak a szezon második felében, annak ellenére, hogy kieséseink is voltak. Szóval remélem, hogy idén sikerül, és szerintem ez az év már eddig is azt mutatta, hogy hatékonyabb az autónk, erősebb és még mindig sok felszabadítatlan potenciál van benne. Eléggé magabiztos vagyok azzal kapcsolatban, hogy tudunk még javulni. Szóval majd meglátjuk. Izgalmasnak kell lennie az év második felének.”

Forrás: Racingline.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!