A Körös Hírcentrum megelőzte a konkurens hírportálok többségét!

A Körös Hírcentrum kiemelten magas forgalmat produkált márciusban, maga mögé utasítva ezzel a Békés megyei hírportálok többségét.

A mérési adatokat a SimilarWeb biztosítja, amely egy mindenki számára ingyenesen elérhető, elemzési szolgáltatást nyújt. Ugyan pontos adatokat csakis a saját weboldalunkról kaphatunk, a SimilarWeb adatait hazai és külföldi médiumok is relevánsnak tartják.

Oldalunk látogatottsági adatait öt Békés megyei versenytárs adataival vetettük össze. A Körös Hírcentrum látogatottsága kicsivel több, mint 65.310 volt a vizsgált időszakban. Elsőként a Behir.hu és a Körös Hírcentrum.hu márciusi látogatottságát vetettük össze. A Behir jelentős visszaesést produkált a februári adatokhoz képest. Februárban a SimilarWeb mérései alapján 80 ezres forgalmat produkált, ez az érték márciusra mindössze 59.500-ra csökkent. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 5700.

 

A következő versenytársunk a hir6.hu. Az említett hírportált, már februárban is leelőztük. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 11600.

 

A következő médium, amellyel összevetettük magunkat, az az Oros Café. Őket – hasonlóan a hir6-hoz -, szintén leelőztük már februárban is. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 14700.

 

Honlapunk látogatottságát összevetettük a Gyulai Hírlap online felületével is. Zsinórban három hónapja végzünk felettük. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 4300.

 

Nem maradhatott ki a sorból a Beol.hu sem. A Beol egy országos médiabirodalom részét képezi, melynek szereplői a keresztbe linkelés stratégiáját alkalmazva, némileg könnyebben tartják szinten magukat. A hivatkozásokból származó forgalmuk java részét az említett médiabirodalom résztvevői generálják.

Az elmúlt hónapokban véghezvitt fejlesztések, mind azért történtek, hogy honlapunk átlátható, letisztult, a mai igényeknek megfelelő alakot öltsön, ezzel is kiszolgálva olvasóink igényeit. A helyi alkalmazottakból álló csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy létrehozzák a fogyasztható tartalmakat képek, filmek, hanganyagok és írott cikkek formájában. A jövőben is azon leszünk, hogy látogatóink számát folyamatosan növelni tudjuk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni olvasóinknak, nézőinknek és hallgatóinknak, hogy felemeltek minket! A Körös Hírcentrum.hu Békés megye meghatározó médiaszereplője lett.

A számadatokból az is jól látszik, hogy szükség van a független médiára. Szeretnénk visszaadni mindabból, amit kaptunk. Függetlenségünk megtartása, a színvonalunk továbbfejlesztése érdekében üzleti és partneri kapcsolatok kiépítését céloztuk meg. Munkatársaink felkészülten várják a megye szolgáltatóit; értékesítőit, termékeik hirdetése céljából. Adjon hírt vállalkozásáról, mi teret adunk Önnek!

Hirdetésfelvétellel kapcsolatban állunk rendelkezésére a kapcsolat@koroshircentrum.hu levelezési címen.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.