A Körös Hírcentrum megelőzte a konkurens hírportálok többségét!

A Körös Hírcentrum kiemelten magas forgalmat produkált márciusban, maga mögé utasítva ezzel a Békés megyei hírportálok többségét.

hirdetés

A mérési adatokat a SimilarWeb biztosítja, amely egy mindenki számára ingyenesen elérhető, elemzési szolgáltatást nyújt. Ugyan pontos adatokat csakis a saját weboldalunkról kaphatunk, a SimilarWeb adatait hazai és külföldi médiumok is relevánsnak tartják.

hirdetés

Oldalunk látogatottsági adatait öt Békés megyei versenytárs adataival vetettük össze. A Körös Hírcentrum látogatottsága kicsivel több, mint 65.310 volt a vizsgált időszakban. Elsőként a Behir.hu és a Körös Hírcentrum.hu márciusi látogatottságát vetettük össze. A Behir jelentős visszaesést produkált a februári adatokhoz képest. Februárban a SimilarWeb mérései alapján 80 ezres forgalmat produkált, ez az érték márciusra mindössze 59.500-ra csökkent. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 5700.

 

A következő versenytársunk a hir6.hu. Az említett hírportált, már februárban is leelőztük. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 11600.

 

A következő médium, amellyel összevetettük magunkat, az az Oros Café. Őket – hasonlóan a hir6-hoz -, szintén leelőztük már februárban is. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 14700.

 

Honlapunk látogatottságát összevetettük a Gyulai Hírlap online felületével is. Zsinórban három hónapja végzünk felettük. A két portál közötti (márciusi) különbség a vizsgált számadatok tekintetében, körülbelül 4300.

 

Nem maradhatott ki a sorból a Beol.hu sem. A Beol egy országos médiabirodalom részét képezi, melynek szereplői a keresztbe linkelés stratégiáját alkalmazva, némileg könnyebben tartják szinten magukat. A hivatkozásokból származó forgalmuk java részét az említett médiabirodalom résztvevői generálják.

Az elmúlt hónapokban véghezvitt fejlesztések, mind azért történtek, hogy honlapunk átlátható, letisztult, a mai igényeknek megfelelő alakot öltsön, ezzel is kiszolgálva olvasóink igényeit. A helyi alkalmazottakból álló csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy létrehozzák a fogyasztható tartalmakat képek, filmek, hanganyagok és írott cikkek formájában. A jövőben is azon leszünk, hogy látogatóink számát folyamatosan növelni tudjuk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni olvasóinknak, nézőinknek és hallgatóinknak, hogy felemeltek minket! A Körös Hírcentrum.hu Békés megye meghatározó médiaszereplője lett.

A számadatokból az is jól látszik, hogy szükség van a független médiára. Szeretnénk visszaadni mindabból, amit kaptunk. Függetlenségünk megtartása, a színvonalunk továbbfejlesztése érdekében üzleti és partneri kapcsolatok kiépítését céloztuk meg. Munkatársaink felkészülten várják a megye szolgáltatóit; értékesítőit, termékeik hirdetése céljából. Adjon hírt vállalkozásáról, mi teret adunk Önnek!

Hirdetésfelvétellel kapcsolatban állunk rendelkezésére a kapcsolat@koroshircentrum.hu levelezési címen.

hirdetés