Békéscsabán ismét leszakadt az ég

Fotó: Körös Hírcentrum

A hétvégi viharok után ma estére ismét összegyűltek a felhők Békés megye felett. Békéscsabán a közlekedést is megnehezítette a lezúduló nagy mennyiségű csapadék.

hirdetés

Már a délutáni órákban Másodfokú (narancs) riasztást adott ki Békés megye területére az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás veszélye miatt. Az esőzés sokáig nem is váratott magára, olyan ütemben kezdett el esni, hogy a város utcáin ismét állt a víz. Ezért kérünk mindenkit arra, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen! Városszerte a vasárnapi vihar miatt még mindig akad dolga a tűzoltóknak, ezt pedig bizonyára tovább fokozza majd az aktuális időjárás is.

hirdetés

Mint arról korábban írtunk, kétmilliárd forintba kerülhetnek a hétvégi viharok a biztosítóknak, ehhez pedig még hozzájöhetnek a héten keletkező problémák. A hétvégi bejelentések elsősorban a szélvihar, a felhőszakadás, a beázás, a villámlás okozta károkra vonatkoznak, de sokan a jégverések miatt fordultak a biztosítóhoz. Számos magánszemély ingatlanában, tulajdonában okozott károkat a vihar, és nem kímélte a közintézményeket sem. Békéscsabán a “Napsugárovit” is komoly kár érte. A Felső Körös sor felőli kerítése megrongálódott a rádőlt hatalmas faágaktól.

 

Várjuk fotóikat, videóikat a viharról Facebook oldalunkon, üzenetben, vagy a kapcsolat@koroshircentrum.hu e-mail címen!

hirdetés