Megromlott kapcsolatokból bűncselekmény

dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Egy békéscsabai férfi volt élettársa házában rongált, egy csökmői férfi pedig zaklatta a tőle válófélben lévő feleségét. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.

Rongálás és zaklatás vétségek miatt indult nyomozások iratait továbbította a rendőrség a napokban az ügyészségre. Mindkét esetben magánéleti problémák, megromlott kapcsolatok vezettek bűncselekményhez. Egy békéscsabai férfi 2019 februárjában két egymást követő napon megjelent volt élettársa házánál. Először a hátsó ajtón ment be úgy, hogy berúgta azt. Volt élettársával összevesztek, a férfi összetörte a nő mobiltelefonját, majd ököllel ütött egy ajtót, amiről letört a szegőléc. Másnap szintén egy ajtót rongált meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 37 éves férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Egy másik férfit zaklatás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a Szeghalmi Rendőrkapitányság, mert fenyegette a tőle válófélben lévő feleségét. A csökmői férfi 2019 utolsó két hónapjában küldött olyan üzeneteket a nőnek, amelyekben arról írt, hogy el fogja vágni a torkát, meg fogja verni. A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy amit leírt, nem gondolta komolyan, csak megharagudott a nőre, mert amíg ő börtönben volt, megismerkedett egy másik férfival.

Az ügyek vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányságok a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az előbbi eljárás iratait 2020. január 20-án, illetve az utóbbi bűnügy iratait 2020. január 22-én továbbították az ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!