Több lopással gyanúsítható orosházi férfit fogtak el a rendőrök

medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Orosházán történt bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2020. január 27-én, Orosházán. A 20 éves orosházi férfi az elmúlt egy hétben élettársával és egy másik nővel fémhulladékot lopott egy orosházi telephelyről. Többször visszamentek ugyanarra a helyre. A férfi letaposta a kerítést, átkutatta a területet és közel 100 ezer forint értékben ólmot, ónrudakat vittek el onnan. Ennek egy részét leadták egy felvásárlónál, a többit pedig a nyomozók az egyik nőnél megtalálták.

hirdetés

Az orosházi férfi ellen korábbi bűncselekmények miatt már van folyamatban büntetőeljárás. Tavaly januárban egy ház műhelyéből láncfűrészeket, lengőkaszát és benzint lopott. Márciusban elvitt és használt egy elektromos kerékpárt anélkül, hogy a tulajdonos megengedte volna neki. Ezután egy bezárt dohányboltba akart bejutni egy doboz cigarettáért. Feszegette és rugdosta a konténer ajtaját, de nem sikerült bejutnia a trafikba. Egy garázsba viszont könnyedén bejutott, mert nem volt bezárva. Onnan sarokcsiszolókat és szerszámokat vitt el. Novemberben pedig egy lakóházból cserépkályhát, mikrohullámú sütőt, gázpalackot és ékszereket tulajdonított el. Két lopásnál a gyanú szerint nem egyedül volt, a szállásadója segített neki.

A 20 éves orosházi férfit az Orosházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja és 2020. január 27-én őrizetbe vette. Társai, a két nő és a 2019-ben történt bűncselekményekben résztvevő férfi ellen is büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!