Füzesgyarmaton és Békésen baleset, Gyomaendrődön ittas vezetés miatt intézkedtek

Füzesgyarmaton Fotó: police.hu

Füzesgyarmaton és Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében, 2020. február 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Füzesgyarmaton, a Széchenyi utcában, 14 órakor egy kerékpáros gyermek nekiütközött egy ház kerítésének. A mentők a füzesgyarmati lányt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Egy órával később Békésen, a Kossuth Lajos úton egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. február 6-án 15 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök az autóst előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Forrás: Police.hu

hirdetés