Három esetben intézkedtek a megye rendőrei

Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Gyulán és Szarvason bűncselekmény, Békéscsabán garázdaság szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. március 15-én 4 óra körül Gyulán, a Budapest körúton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Szarvason, a Szabadság úton, 2020. március 15-én egy férfi szóváltás után ellökte egyik ismerősét. A bántalmazott férfi elesett és súlyosan megsérült. A rendőrök a testi sértéssel gyanúsítható 24 éves szarvasi férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. március 15-én garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban és az Andrássy úton is ittasan kiabált. A férfi a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyta abba a hangoskodást. A rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Police.hu