Meggyógyult a második beteg Magyarországon

Népegészségügyi, ápolók, Semmelweis, influenzaszerű, sürgősségi, táppénz, Angliában, Post Covid-19, rezidensek, bamlanivimab, oltási, Románia, tünetmentes, fertőződött, izraelben, spanyolországban, fertőzöttek, rehabilitációs, magyarországi, halálos, olaszországban, koronavírussal, fertőzöttek, kínai, Franciaországban, Meggyógyult, szlovákiában, egészségügyi, Olaszországban, orvos, labor, vírus, koronavírus, vérvétel Fotó: Pixabay

Meggyógyult a második olyan magyarországi beteg, akit az új koronavírus okozta fertőzés miatt ápoltak – közölték a koronavirus.gov.hu kormányzati oldalon hétfőn késő este.

hirdetés

Azt írták, hogy egy iráni állampolgár hagyhatta el a kórházat. Az első magyarországi gyógyult koronavírus-fertőzöttet múlt csütörtökön jelentették be, ő is iráni volt. Jelenleg Magyarországon 39 az igazoltan az új koronavírussal fertőzöttek száma. 2-en már meggyógyultak, 1 ember elhunyt. Karanténban 137-en vannak, míg az akkreditált laboratóriumban vizsgált minták száma 1470 – olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.

hirdetés

Forrás: MTI

hirdetés