Lopott bankkártyát használt, büntetőeljárás indult ellene

Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Munkahelyéről lopott el egy bankkártyát egy férfi Szeghalmon. Többször fizetett vele, közel 200 ezer forintot költött el.

Csalás és hamis magánokirat felhasználása bűncselekmények elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy férfit. A 31 éves szeghalmi férfi 2018 decemberében a munkahelyéről, egy szeghalmi vendéglátóhelyről ellopott egy bankkártyát. A bankkártyához tartozó számlára érkező összegeket hónapokon át felhasználta, összességében közel 200 ezer forintot költött el.

A férfi kihallgatásán elismerte, hogy ellopta a bankkártyát, és rendszeresen fizetett vele. Arra is volt példa, hogy a számlatulajdonos helyett aláírta a nyugtákat. Miután büntetőeljárás indult ellene, a pénzt visszafizette a számlatulajdonosnak. A férfit a rendőrség csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésével gyanúsítja. A Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. március 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!