Ellopott egy hangszertokot, a rendőrség előállította

orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy férfi ellen, mert egy békéscsabai rendezvényről ellopott egy hangszertokot. A táskában a hangszer mellett, iratok, mobiltelefon és pénz is volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsaba főteréről, egy 2019 szeptemberében megtartott rendezvényről egy férfi ellopott egy hangszertokot, amit egy fiatal fiú mindössze néhány percre hagyott őrizetlenül egy pad alatt. A férfi meglátta és elvitte a táskát, amelyben hangszer, iratok, mobiltelefon és pénz is volt. A térfigyelő kamera felvételt készített a férfiről, a rendőrök pedig felismerték, majd előállították őt. A 48 éves békéscsabai férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!