Pizzával és sütivel kedveskednek az Orosházi Kórház dolgozóinak

Fotó: Orosházi Kórház / Facebook

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben, minden bizonnyal az egészségügyi dolgozók a leginkább leterheltek.

hirdetés

Országszerte cégek és magánszemélyek is próbálják segíteni a frontvonalban dolgozó nővéreket, orvosokat. Az Orosházi Kórház egészségügyi alkalmazottai szerda este különböző finomságokat kaptak a Dózsa György utcai Rétesbolttól. „Réteseket, krémeseket, tortaszeleteket, pogácsákat, édes aprósütiket és még egy sor finomságot kaptunk, amit szétosztottunk az osztályok között” – olvasható a kórház Facebook oldalán.

hirdetés

Mint írják: a kedves figyelmesség egy szomorú dologhoz köthető, hiszen a COVID-19 járványveszély miatt – védve az ott dolgozók egészségét – Orosháza patinás cukrászdája is kénytelen volt egy időre bezárni. A tulajdonosok azonban úgy döntöttek, hogy a megmaradt finomságokat nem kiárusítják, hanem beküldik a kórházi dolgozóknak.

A finomságok mellett, valaki(k) 10 doboz pizzát és 10 adag meleg ebédet is eljuttattak a Sürgősségi Betegellátó Osztályra.

„Azt, hogy ki vagy kik voltak ilyen rendesek nem tudjuk, mert nem írtak rá nevet vagy cégnevet, csupán annyit üzentek, hogy tartsanak ki a kórházi dolgozók. Köszönjük az SBO-s dolgozók nevében!” – írják az Orosházi Kórház hivatalos oldalán.

hirdetés