Megpróbálta elrejteni a több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát

cigicsempész

Több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy közúti baleset helyszínén. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.

hirdetés

A Békés megyei pénzügyőrök a rendőrség jelzésére érkeztek a baleset helyszínére, ahol egy árokba csapódott személygépkocsiban és a környező bokros területen több mint 800 doboz különféle adózatlan cigarettát és 40 Heets dohányrudat találtak. A szemtanúk szerint a baleset után a sofőr megpróbálta elrejteni a cigarettát az út melletti bokrokban.

hirdetés

A NAV munkatársai a több mint egymillió forint értékű füstölnivalót lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Baleset után megpróbálta elrejteni a cigit

Baleset után megpróbálta elrejteni a cigit ??Több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak munkatársaink egy közúti baleset helyszínén. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.A Békés megyei pénzügyőrök a rendőrség jelzésére érkeztek a baleset helyszínére, ahol egy árokba csapódott személygépkocsiban és a környező bokros területen több mint 800 doboz, különféle adózatlan cigarettát és 40 Heets dohányrudat találtak. A szemtanúk szerint a baleset után a sofőr megpróbálta elrejteni a cigarettát az út melletti bokrokban.Munkatársaink a több mint egymillió forint értékű füstölnivalót lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. március 24., kedd

hirdetés