Új arculattal várja vendégeit a Halcentrum Vendéglő

Halcentrum Fotó: Körös Hírcentrum

Néhány héttel ezelőtt leszakadt a békéscsabai Halcentrum Vendéglő mennyezete. A problémát kijavították, ráadásul új arculatot is adtak ezzel az étteremnek.

hirdetés

Varsányi Sándortól, az étterem tulajdonosától megtudtuk, az álmennyezet meghibásodása ellenére az étterem folyamatosan működött, a különálló, úgynevezett üvegterasz a vendégtér előtt lezárásra került, így továbbra is ki tudták szolgálni a vendégeket. A többször egymás után fellépő viharkárok miatt beázás történt. Meggyengült az egyik sarokban a gipszkarton, és ott elengedett. A többi tartórészre nehezedő plusz teher viszont óriási volt, a szerkezet nem tudta elviselni. Így két-három perc leforgása alatt leereszkedett az asztalokra.

hirdetés

Az álmennyezet átalakítása miatt komolyabb vendégelmaradás nem történt. Inkább a koronavírus megjelenése, az attól való félelem okozhatja a vendégszám csökkenését – véli a tulajdonos. Emiatt sajnos jelentős forgalomkiesés van, de ez valószínűleg általános az egész országban. Közben az éttermet fel tudták újítani, teljesen új arculatot kapott, ami még barátságosabbá tette az üvegteraszt. A kiszolgálás módosult az érvényben lévő kormányrendelet értelmében. Ételkiszállítást vállalnak a hét minden napján 9 órától 15 óráig, de helyben fogyasztásra is van lehetőség 10 óra 30 perctől 15 óráig, az új szabályozás betartásával.

A tulajdonos ezúton is elnézést kér a vendégektől az eset miatt, szerencsére személyi sérülés nem történt. Abban az időpontban még éppen nem volt nyitva az étterem, amikor a mennyezet egy része levált. Mindent megtesznek ezután is annak érdekében, hogy a vendégek elégedettek legyenek az étteremmel.

Frissítés:

A cikk elkészültekor a helybeni fogyasztással kapcsolatban még a fentebb leírt nyilatkozat volt érvényben. Azóta azonban a megjelent, kijárási korlátozásról szóló rendelet értelmében a vendéglőben sincs lehetőség március 28-tól helyben fogyasztani. Az ételek kiszállítása ugyanúgy folytatódik.

 

hirdetés