Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán. A táskában személyes iratok, pontgyűjtő kártyák és készpénz is volt. Egy kamera felvette a lopást. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Egy békéscsabai lottózóból 2019. november 25-én, délelőtt elloptak egy kézitáskát, amit a tulajdonosa az üzletben felejtett. Személyes iratok, pontgyűjtő kártyák és készpénz is volt benne. Egy kamera felvette azt, amikor egy férfi először letakarta egy újsággal a kézitáskát, majd egy vászonszatyorba rejtette el a lopott dolgot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a felvétel alapján azonosították a 48 éves békéscsabai férfit. A rendőségen lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfi ellen.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Police.hu

hirdetés