Baleset, kábítószer-birtoklás és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

kábítószer Fotó: police.hu

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek, Szarvason pedig ittas járművezetőt állítottak elő a rendőrök.

Békéscsabán, a Kassai utca és a Szatmári utca kereszteződésében, 2020, április 11-én 12 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2020. április 11-én egy békéscsabai férfi ellen. A 32 éves férfit Békéscsabáról, a Ligeti Károly sor és a Sikonyi út kereszteződéséből állították elő, mert a ruhájában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék kábítószer hatóanyag tartalmát és azt, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. április 11-én 0 óra 45 perc körül Szarvason, a Munkás utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A szarvasi nőt a rendőrök előállították, majd miután a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!