Létrát lopott egy férfi Mezőkovácsházán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Több tízezer forint értékű létrát lopott egy férfi egy cég telephelyéről Mezőkovácsházán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Létrát lopott egy cég telephelyéről egy férfi 2020. február 18-án, Mezőkovácsházán. A szabadkígyósi férfi korábban dolgozott a cégnél, így ismerte a járást. A telephely kapuja nyitva volt, személygépkocsival behajtott az udvarra, majd a több tízezer forint értékű alumínium létrát betette az autóba és hazavitte. Kirakta, utána elment Békéscsabára és Gyulára. Mikor hazaért, a háza előtt már várták a rendőrök, akik egy térfigyelő kamera felvétele alapján rövid idő alatt azonosították.

hirdetés

A férfi beismerte, hogy lopott, és a létrát átadta a rendőröknek, akik visszavitték a tulajdonosnak. Az 59 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Police.hu

hirdetés