Elhunyt Orsós Krisztián

22 évesen elhunyt Orsós Krisztián a Lőkösházi KSK egykori labdarúgója.

Krisztián huzamosabb ideje küzdött a gyilkos kórral, 2018-ban sípcsontja egy bajnoki meccsen sérült meg, majd rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála az orvosok. Tavaly augusztusban életmentő műtéten esett át, amikor is bal térde alatt amputálni kellett a lábát. Az amputációt követően az RTL Híradónak arról beszélt, élete egyik legfontosabb része a foci. Tervei között szerepelt, hogy edzőként tér vissza a pályára. Korábbi játékostársai gyűjtést is indítottak a megsegítésére, ám szervezete 2020. május 12-én feladta a küzdelmet.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy 12 órakor Krisztián az angyalokhoz költözött. Nyugodj békében, drága vőnk! Emléked örökké szívünkben él – írja a  focista családja Facebookon.

Krisztiánról több egyesület is megemlékezik a közösségi oldalon. Mély fájdalommal búcsúzunk egy fiatal tehetséges labdarúgótól! Orsós Krisztián már az égi focipályán robog a kapu felé,hogy ismét gólokat szerezzen! Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni a családnak a Mezőmegyer SE elnöksége és csapat illetve szurkolói nevében! Isten veled Krisztián! – olvasható a Mezőmegyer SE Facebook oldalán.

A Mezőkovácsházi Torna Egylet vezetői, játékosai és szurkolói mély megrendüléssel fogadták a hírt, hogy a Lőkösháza KSK ifjú labdarúgója, Orsós Krisztián hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt. Ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni a gyászoló családnak valamint a Lőkösháza KSK labdarúgó csapata felé. Emlékét örökké megőrizzük! – írják a Mezőkovácsházi TE közösségi oldalán.

Búcsúzik 13 hónapos kislánya, családja, barátai, sporttársai. Nyugodjék békében!

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!