Ellopták a húsdarálót, azt hitték, már nem kell

dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Két férfi vitt el egy húsdarálót a békéscsabai vásárcsarnok egyik üzletéből. A rendőrség az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Egy nagy teljesítményű húsdarálót lopott el két férfi 2018 őszén a felújítás alatt álló, békéscsabai vásárcsarnok egyik üzletéből. A csabacsűdi férfiak korábbi munkaadójuk húsboltjából vitték el a gépet. Azt gondolták, hogy már senkinek nincs szüksége az eszközre azért hagyták ott. Egy árus látta, mi történt, szólt a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget.

A lopással közel 900 ezer forint kárt okoztak a bolt tulajdonosának, akinek visszaadták a rendőrök a lefoglalt darálót. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét férfi ellen lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!