Ittas sofőr okozott balesetet Orosháza határában

Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Két személygépkocsi ütközött össze Orosháza határában. A baleset okozója ittas volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Nem adott elsőbbséget egy személygépkocsi vezetője egy másik autósnak 2020. március 16-án, Orosháza külterületén. A férfi egy alsóbbrendű útról kanyarodott a 47-es főútra, és szabálytalanságával balesetet okozott, a két autó összeütközött. Személyi sérülés nem történt, de a férfinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a szervezetében alkohol volt, ittas állapotban vezetett. A 38 éves nagyszénási férfi ezt nem is tagadta. Kihallgatásán elmondta, hogy előző nap délutántól a baleset napján hajnali 5 óráig italozott. Nagyobb mennyiségű sört és tömény szeszes italt fogyasztott, majd hajnali 5 órakor feküdt le és 11 óráig aludt. Délután indult el Nagyszénásról Orosházára a feleségéért, mert a nő lekéste a buszt.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit ittas járművezetés vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. május 14-én továbbította az ügyészségre – írja a police.hu.


Kövessen minket Facebookon!