Dobozon baleset, Gyomaendrődön szabálysértés, Orosházán pedig elfogás miatt intézkedtek

Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Balesetnél helyszíneltek Dobozon, szabálysértés miatt Gyomaendrődön, elfogás miatt pedig Orosházán intézkedtek a megye rendőrei.

Dobozon, a Szabadfürdő utcában, 2020. május 23-án 15 óra 30 perc körül elesett egy kerékpárral közlekedő férfi, aki a gyanú szerint ittasan biciklizett. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Szabadság térről, 2020. május 23-án 21 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy dévaványai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Törvényszék 2020. május 31-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 31 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja. Az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul vele szemben eljárás, mert az autónak nem volt kötelező gépjármű felelősségbiztosítása. Továbbá a műszaki engedélye lejárt és a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Orosházán, 2020. május 23-án 8 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy férfit, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!