Ismét a rászorulókat segítették Békésen

rászoruló Fotó: Kálmán Tibor hivatalos oldala

Kálmán Tibor, Békés polgármestere hivatalos közösségi oldalán osztotta meg, hogy a Hét Krajcár gyermekétkeztetési program keretében ismét élelmiszert osztottak a rászoruló családoknak.

hirdetés

“Újabb állomásához érkezett a Hét Krajcár gyermekétkeztetési program, melynek ötletgazdájával, Izsó Gáborral, az egyesület elnökével közösen osztottuk ki ételhordókba a helyszínre érkezőknek a frissen főtt ebédet.” – írta a városvezető. Mint ahogy már megszokott, a költségeket az egyesület állta, míg a főzést ezúttal egy helyi vendéglő vállalta térítésmentesen. Hozzájárulva a kezdeményezés sikeréhez.

hirdetés

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a meleg élelem mellé hideg élelmiszercsomagot is kaptak a megjelentek. Így összesen mintegy 300 adag étel került a rászoruló békési családokhoz. “Nagyon fontosnak tartom, hogy az ehhez hasonló alkalmakkal is tovább erősítsük városunkban a szolidaritást. Segítve közösségünk rászoruló tagjait mind a hétköznapok, mind a jelenlegi járványhelyzet idején. Ezúton is köszönöm minden közreműködő segítségét, támogatását.” – zárta Kálmán Tibor.

hirdetés