Ittas vezetés, lopás és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán, lopás miatt Körösladányban és garázdaság miatt Sarkadon történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2020. május 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 26-án 18 óra körül, Békéscsaba Gerla városrészében, a Magvető utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, a nyilvántartásból pedig kiderült, hogy az okmány orvosi érvényességi ideje lejárt. A szabálysértés miatt a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Körösladányban, egy Bartók Béla úti családi ház melléképületéből, 2020. május 26-án 21 óra 45 perc körül két férfi ellopott egy keverőtárcsás mosógépet és egy centrifugát. A házban lakó nő észrevette, hogy idegenek vannak a háza udvarán, és azonnal hívta a rendőrséget. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen elfogták a két férfit, előállították őket és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Sarkadon, a Szalontai úton, 2020. május 26-án 11 óra 15 perc körül egy nő berúgta egy üres üzlethelyiség kirakatát. A nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárás indult ellene – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!