Ittasan vezetett egy nő Gyomaendrődön, az autója akkumulátorát szerette volna feltölteni

Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Ittasan vezette autóját egy nő Gyomaendrődön. Amikor a rendőrök leállították azt mondta, azért járatta a kocsit, hogy töltődjön az akkumulátor. A nő ellen büntetőeljárás indult, a rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Gyomaendrődön, 2020. március 10-én 9 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személyautó-vezetőt. Igazoltatták és megszondáztatták, majd miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett, orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, illetve büntetőfeljelentést tettek ellene. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy az 50 éves nő ittas állapotban vezetett. Kihallgatásán el is ismerte, hogy előző nap este otthonában egyik barátjával italoztak egészen hajnalig. Délután használni akarta az autóját, de tudta, hogy az akkumulátor gyenge, és nem biztos, hogy be fog indulni. A kocsit végül a szomszédja segítségével betolta, majd azért, hogy az akkumulátor töltődjön, elindult vele. Nem jutott messzire, a rendőrjárőrök pár száz méter megtétele után leállították.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a nő ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt eljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. május 27-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!