Kondorosi kick-box sikerek a nemzetközi internetes formagyakorlat versenyen

Beküldött fotó

Befejeződött a nemzetközi internetes formagyakorlat verseny második fordulója, amelyen szép kondorosi sikerek születtek.

A csapat teljesítményét a felkészítő, Litauszki László Mester így látta: „Véget ért az E Tournament második fordulója, ahol a világ kickboxosai csaptak össze az internet segítségével, 21 nemzet 228 nevezést adott le erre az online versenyre. A járványhelyzet miatt kitalált és megszervezett virtuális rendezvényeknek nagy szerepük volt a versenyszellem fenntartásában, a formában maradásban, a célok kitűzésében. A Kondorosi Kick-boksz Egyesület 3 versenyzője képviselte Magyarországot hét (!) kategóriában, ami önmagában is komoly kihívás elé állította az edzőt, versenyzőt egyaránt.

hirdetés
Beküldött fotó

A kétsopronyi Laurinyecz Emma 3 kategóriában is indult és 1 arany, 1 ezüst és 1 bronzérmet szerzett, nem kisebb skalpot gyűjtött be, mint azt, hogy a tavaly 2 Európa bajnoki címet szerző ír Ledwidge Amyt győzte le a döntőben. A szintén kétsopronyi Petrovszki Márton a creativ fegyveres formagyakorlat kategóriában 3. helyezést ért el, míg a zenés fegyveres gyakorlatával az 5. helyen végzett. Lázár Noel a pusztakezes gyakorlatával az utolsó pillanatig versenyben volt a mexikói Pompa Robles Oliver ellen, a döntőben maradt alul egy nagyon szoros meccsben. A fegyveres számban pedig bronzérmet szerzett.

Összességében a Kondorosi Kick-box Egyesület versenyzői bebizonyították, hogy kezd felnőni egy új generáció, amely képes felvenni a versenyt a világ élvonalával, ezzel nemcsak az egyesületünknek, hanem a Magyar Kick-box Szövetségnek és Magyarországnak elismerést szereztek.” Azt hiszem, ehhez nem szükséges hozzáfűzni sokat, talán csak annyit: Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek és várjuk a folytatást!

A versenyzők produkciói megtekinthetők: