Telekgerendáson történt közlekedési baleset

Közlekedési Fotó: Police.hu

Egy közlekedési baleset és három előállítás miatt intézkedtek a megye rendőrei. Békéscsabán kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak egy férfinál, Sarkadon pedig egy férfi társával többször megütött egy másik férfit. A másik előállított a buszállomáson ordítozott és szemeteseket borogatott.

Telekgerendás külterületén, 2020. június 8-án 8 óra 45 perc körül egy kisteherautóval közlekedő nő lehajtott az útról és egy fának ütközött. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

hirdetés

Békéscsabán, a Bertóthy udvar egyik társasházának lépcsőházában, 2020. június 8-án délután egy férfi véletlenül leejtett és összetört egy befőttes üveget. Az üvegben kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék volt, ami az előzetes vizsgálat eredménye szerint új pszichoaktív anyag. Az egri férfi a gyanú szerint a történtek idején bódult állapotban volt, a rendőrök a nadrágjának a zsebében is találtak kristályos anyagot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a kristályos anyagot, illetve a növényi törmeléket lefoglalta, a 23 éves férfit pedig a rendőrök előállították és büntetőeljárás indult ellene.

Súlyos testi sértés kísérlet és garázdaság gyanúsítottjait állították elő 2020. június 8-án a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei. Az egyik férfi társával 2019. november 24-én, Sarkadon, a Bokor utcában szóváltás után többször megütött egy férfit. A másik előállított 2020. május 8-án Sarkadon, a buszállomáson ordítozott és szemeteseket borogatott. A rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: Police.hu