Fokozott rendőri ellenőrzést tartott a rendőrség Gyulán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Az akció célja a közlekedésbiztonság erősítése, a szabálytalan közlekedők forgalomból való kiszűrése volt. Voltak, akik nem adtak elsőbbséget közlekedő partnereiknek, és olyanok is, akik nem kapcsolták be a biztonsági övet.

Fokozott közúti ellenőrzést tartott a rendőrség 2020. június 9-én 12 óra 30 perc és 19 óra között Gyulán. Az akcióban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei vettek részt. Az ellenőrzés során a rendőrök 34 jármű vezetőjét helyszíni bírság megfizetésére köteleztek. Közülük tízen nem adtak elsőbbséget közlekedő partnereiknek, két autós pedig elmulasztotta használni a biztonsági övet.

hirdetés

Emellett egy segédmotoros kerékpár vezetője ellen szabálysértési feljelentést tettek, mert engedély nélkül vezetett és a motornak nem volt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása.  Ittas járművezetés gyanúja miatt is intézkedtek a rendőrök. Szintén egy segédmotoros kerékpár vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda, neki közigazgatási bírságot kell fizetnie.

hirdetés

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat, hiszen a szabálytalanság nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

 

hirdetés