A zöldhulladék gyűjtőedények regisztrációját június 12-től is biztosítja a DAREH

dareh Illusztráció: Pixabay

Vannak még szabad időpontok, és edények is állnak rendelkezésre, így a regisztráció lehetőségét továbbra is biztosítják.

Előzetes időpontfoglalás alapján, június 15-27. között mindkét héten hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között, június 27-én szombaton 10.00-18.00 óra között, Békéscsabán, két helyszínen osztja a zöldhulladék gyűjtőedényeket – közismertebb nevén a barna kukákat – a DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. – tájékoztatta hírportálunkat a társaság sajtószolgálata.

hirdetés

Az esetleges torlódás elkerülése, a zökkenőmentes ügyintézés érdekében az edény átvételéhez – a megadott napok valamelyikére –a www.dareh.hu honlapon lehet regisztrálni.

Gyűjtőedényt csak azok a békéscsabai illetőségű, családi házban élő magánszemélyek igényelhetnek, akik jelenleg zsákban helyezik ki az elszállítandó zöldhulladékot, rendelkeznek érvényes közszolgáltatási szerződéssel és nincs díjhátralékuk. Ez utóbbi tényt az edény átvételekor az utolsó negyedéves számla befizetését igazoló csekkel vagy más módon hitelt érdemlően igazolni kell.

Az előzetesen kiválasztott időpontban és helyszínen érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával, meghatalmazott esetén írásbeli meghatalmazás birtokában lehet átvenni az edényeket.

A DAREH Bázis Zrt. munkatársai június 15-27. között mindkét héten hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között, június 27-én szombaton 10.00-18.00 óra között a CsabaParkban (Gyulai út 61/2.), illetve Jaminában a volt Tondach telephelyen (Orosházi út 88.- teherporta) osztják a zöldhulladék gyűjtőedényeket – nyomatékosította közleményében a közszolgáltató.