Újabb változások a BMKK tagkórházaiban

pándy kálmán kórház Fotó: Körös Hírcentrum

Dr. Becsei László főigazgató főorvos az alábbiakról tájékoztatja önöket:

hirdetés

A járványügyi helyzet jelenlegi helyzetében a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában továbbra is fent kell tartani a COVID-19 fertőzésgyanús betegek ellátását. Azonban a 2020. június 08-án megindult, tervezett kórházi ellátások körének bővülése folyamatos. A Pándy Kálmán Tagkórházban valamennyi szakma járóbeteg ellátása elérhető a már korábbiakban is meghatározott szigorú szabályok betartása mellett távolságtartás, kézhigiéne, maszkviselés,  (telefonos időpont egyeztetés, előszűrés).

hirdetés

Fekvőbeteg ellátás vonatkozásában 2020. június 15-tól a gyermekpszichiátria kezdi meg működését a gyulai tagintézményben. A traumatológiai-, a fül-orr-gégészeti-, a szájsebészeti-, a szemészeti-, az idegsebészeti és az urológia osztályok 2020. június 15-tól 2020. június 19-ig a békéscsabai dr. Réthy Pál Tagkórházban végzik az aktualizált előjegyzési- és várólista alapján a fekvőbeteg ellátást. Ezen osztályok gyulai tagkórházba történő visszaköltözése 2020. június 22-tól kezdődik meg.

A kórházi kezelés megkezdésének időpontjáról, a szükséges vizsgálatok elvégzésének módjáról betegeinket értesíteni fogjuk. A változásokról az eddigi gyakorlatnak megfelelően folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, kérem honlapunkon és az ismert telefonszámokon tájékozódni szíveskedjenek.

 

Ez is érdekelheti:

 

hirdetés