Nézeteltérést akart rendezni, közúti veszélyeztetés lett belőle

mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Medgyesegyházán egy autós leszorította az egyik ismerősét, mert a vitájukat akarta rendezni a másik férfival. A két jármű összeütközött, de a balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Medgyesegyházán, a Báthori utcában, 2020. március 4-én egy személygépkocsi vezetője megelőzte ismerősét, aki szintén autóval közlekedett. A 26 éves medgyesegyházi autós miután megelőzte a másik férfit lelassított, jobbra lehúzodott és megvárta, hogy melléérjen ismerőse. Ezután irányjelzés nélkül balra húzta a kormányt és az autóval leszorította a másik járművet. A két autó összeütközött, de a balesetben senki nem sérült meg.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a balesetet okozó férfi ellen. A medgyesegyházi férfi kihallgatásán elmondta, azért akarta megállítani a másik autóst, mert egy nézeteltérést akart rendezni vele.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait a napokban továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!