Lopás és ittas vezetés miatt indítottak büntetőeljárást a rendőrök

Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Három bűncselekmény miatt öt gyanúsított ellen indítottak eljárást a megye rendőrei. Lopás, lopási kísérlet és ittas vezetés miatt intézkedtek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 22-én előállítottak egy lopás kísérlet elkövetésével gyanúsítható férfit. A 60 éves nagyszénási férfi korábban éjjel átmászott egy ház kerítésén, majd a nyitott ajtón át bement az épületbe. Az ott lakó férfi tetten érte, így nem tudott elvinni semmit. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Kerítéselemeket lopott a gyanú szerint három férfi 2020 januárjában egy szeghalmi cég telephelyéről. A fém elemek közül 30 darabot szereltek le és vittek el. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a sárrétudvari és püspökladányi férfiakat 2020. június 22-én előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A kerítéselemeket a rendőrök Debrecenben lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2020. június 22-én 6 óra 30 perc körül egy személygépkocsi-vezetőt Gyomaendrődön, az Apponyi utcából. A férfinél az igazoltatásakor, és később a városi rendőrőrsön végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett. A rendőrök ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!