Ellopta egy ügyintéző pénztárcáját egy nő Tótkomlóson

Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Tótkomlóson, a polgármesteri hivatalból egy nő ellopta egy ügyintéző pénztárcáját. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Eltűnt egy ügyintéző pénztárcája 2019. október 31-én, Tótkomlóson, a polgármesteri hivatal egyik irodájából. Az ügyintéző egy rövid időre kiment a helyiségből, az ajtót bezárta, de a zárban benne hagyta a kulcsot. Közben az udvaron találkozott egy éppen távozó ügyféllel, akivel váltott is néhány szót. Majd amikor visszament az irodába, látta, hogy nincs a táskájában a pénztárca.

Telefonon felhívta az ügyfél férjét, hogy a feleségét küldje vissza a hivatalba és tisztázzák, mi történt. A nő az ügyintéző kérdésére tagadta, hogy ő lopta volna el a tárcát, de a rendőrök olyan, egyébként már fizetőeszközként nem használható pénzérméket találtak nála, amelyek az ügyintéző tárcájában voltak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság az 55 éves tótkomlósi nő ellen lopás miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. június 23-án továbbította az ügyészségre – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!