Több száz liter gázolajat lopott el öntözőberendezésekből egy mezőhegyesi férfi

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Öntözőberendezésekből fejtett le gázolajat egy férfi Mezőhegyesen. Az üzemanyagot a gyanú szerint ismerősének adta el. Mindkét férfi ellen büntetőeljárás indult.

hirdetés

Többször lopott üzemanyagot a Mezőhegyes külterületén működő öntözőberendezésekből egy mezőhegyesi férfi. Legutóbb 2020. május 22-éről 23-ára virradó éjjel feszítette le egy tartályról a lakatot és közel 400 liter gázolajat fejtett le belőle. Nem ez volt az első alkalom, hogy megkárosította az öntözőt üzemeltető mezőgazdasági céget. Korábban, a nyomozás eddigi adatai szerint három alkalommal lopott ugyanabból a rendszerből. A férfi állítása szerint mindig egy szintén mezőhegyesi ismerősének adta el a lopott gázolajat.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 24-én mindkét férfit elfogták. Egyikük ellen lopás, a másik férfi ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A lopással gyanúsított férfi két akkumulátort is kivett a berendezésekből, amelyeket a nyomozók lefoglaltak tőle.

Police.hu

hirdetés