Három gépkocsi karambolozott a 44-esen Békéscsaba és Kétsoprony között

Fotó: Körös Hírcentrum

Három gépkocsi ütközött össze a 44-es főút 113-as kilométerszelvényénél, Békéscsaba térségében.

hirdetés

Békés megyében, a 44-es számú főúton, a Békéscsaba és Kétsoprony közötti útszakaszon, 2020. július 2-án 11 óra 45 körül összeütközött három személygépkocsi. A rendelkezésre álló információk alapján a balesetben hárman megsérültek.

hirdetés

A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Kondorosról érkezőket Telekgerendás felé, a békéscsabai körforgalomnál a 47-es számú főút irányába terelik a forgalmat. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri! (Police.hu)

Úgy tudjuk, a fekete jármű tolatásba kezdett a főúton, egy mellékútra szeretett volna letérni. A mögötte érkező fehér személyautó, minderre későn tudott reagálni és hátulról belerohant. Az ütközéstől a fekete autó az út menti árokba csapódott. A fehér személyautó átsodródott a másik sávba és a szemből érkező csomagszállító autónak ütközött, ami irányíthatatlanul az árokba csúszott.

Frissítés: Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást. A forgalom 2020. július 2-án 13 óra 29 perckor egy sávon megindult.

Frissítés: 14 óra 35 perctől mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ez is érdekelheti:

 

hirdetés