Élettársának közvetített szexpartnereket és abból élt egy sarkadi férfi

Szobákat bérelt és élettársának közvetített szexpartnereket egy sarkadi férfi, akinek a gyanú szerint édesanyja is segített a prostitúciós tevékenység megszervezésében. A rendőrök mindkettőjüket elfogták.

Élettársával tartatta ki magát a gyanú szerint egy sarkadi férfi, akit 2020. július 8-án fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Sarkadon. A 20 éves fiatalember a 22 éves nőnek a nyomozás eddigi adatai szerint interneten feladott hirdetések segítségével szerzett szexpartnereket. A hívásokat a nő fogadta, de az üzenetet küldőknek a férfi válaszolt és a nő nevében leegyeztette a találkozók időpontját, helyszíneit.

hirdetés

Gyulán, apartmanházakban bérelt szobákat, majd miután az élettársa pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott a hozzá érkezőknek, magához vette a bevételt. A fiatalember a gyanú szerint édesanyja segítségével szervezte a prostitúciós tevékenységet. A 22 éves férfinek nincs jövedelme, élettársával tartatta ki magát.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság őt kerítés, valamint kitartottság bűntettének, édesanyját bűnsegédként elkövetett kerítés bűntettének elkövetésével gyanúsítja és mindkettőjüket őrizetbe vette. A nyomozók telefonokat, pénzt, arany ékszereket és egy személygépkocsit foglaltak le tőlük. A rendőrök vizsgálják az apartmanházak üzemeltetőjének büntetőjogi felelősségét is, az egyik szállásadót prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: