Háromszor intézkedtek ittas vezetés miatt a megye rendőrei

vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Szarvason, Tótkomlóson és Gyulán.

Békés megyében, 2020. július 11-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvason, a Csabai úton, 2020. július 11-én 9 óra körül előállítottak a rendőrök egy kardosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy ugyanezen a napon, órákkal korábban már elvették a vezető engedélyét ittas járművezetés miatt. Az újabb igazoltatáskor is alkoholfogyasztást jelzett nála a szonda. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a 29 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, emellett szabálysértési eljárás is indult ellene.

További két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. július 11-én. Tótkomlóson, a Bartók Béla utcában, 14 óra 15 perc körül ellenőriztek egy tótkomlósi segédmotor-kerékpárost. Ezután Gyulán, a Sarkadi úton, 18 óra 45 perc körül állítottak meg szintén egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kötegyáni férfit. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amit a légalkoholmérések is kimutattak.

A rendőrjárőrök a tótkomlósi férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentés tettek ellene. A kötegyáni férfi ellen a büntetőeljárás mellett szabálysértési eljárás is indult, mert jogosítvány nélkül vezetett. Emellett egyik kétkerekűn sem volt kötelező felelősségbiztosítás, emiatt is szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!