Jogtalanul használta lánya mozgáskorlátozott parkolási igazolványát egy nő Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A lányának kiállított mozgáskorlátozott parkolási igazolványt tette ki a személygépkocsija szélvédője mögé egy nő Békéscsabán úgy, hogy a gyermeke nem volt vele. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Békéscsabán, az Árpád sor és a Deák utca kereszteződésénél, 2020. június 15-én egy nő az autójával a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre állt. A lányának kiállított mozgáskorlátozott parkolási igazolványt tette ki a személygépkocsija szélvédője mögé úgy, hogy a gyermeke nem volt az autóban. A 44 éves nő kihallgatásán elmondta: tudta, hogy ezt nem teheti meg. De Budapestről egy tárgyalásra érkezett a megyeszékhelyre és nem akart elkésni.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait 2020. július 13-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: Police.hu

hirdetés