VIDEÓ: 9 piroson hajtott át menekülés közben egy autós Budapesten

Annyi büntetőpontot gyűjtött össze a sofőr az I. kerületi Alagút utca és az V. kerületi Széchenyi utca között, amiért ötször is elvehetnék a jogosítványát.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály rendőrei 2020. július 17-én nem sokkal éjfél után az I. kerületben az Alagút utcában akartak megállítani egy Nissan terepjárót. Az autó vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta, nem állt meg, és nagy sebességgel elhajtott. A rendőrök megkülönböztető jelzést használva utánamentek és végül az V. kerületi Széchenyi utcában állították meg az autót.

Amikor a sofőr kiszállt, megszondáztatták és kiderült, hogy a 34 éves férfi ivott. A járőrautó fedélzeti kamerája rögzítette azt is, hogy mielőtt a sofőrt utolérték, a rendőrök 11 közigazgatási szabályszegést – az autós 9 piros lámpán hajtott át, valamint figyelmen kívül hagyott 2 behajtani tilos táblát – és 11 szabálysértést követett el, mert nem állt meg a rendőri jelzésre, 3 alkalommal a szembe jövő sávban, 3 esetben a buszsávban közlekedett, 2-2 esetben nem állt meg a stop táblánál, és átlépte a záróvonalat.

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!