Békésen és Békéscsabán történt személyi sérüléses baleset

személyi, elektromos biciklist ütöttek el Békésen Fotó: Körös Hírcentrum

Két személyi sérüléses közlekedési balesetnél helyszíneltek, valamint lopás gyanúsítottjait állították elő a megye rendőrei.

Békés megyében, 2020. július 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésében, 11 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros. Békésen, a Piac tér és a Széchenyi tér kereszteződésében, 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárúton elektromos kerékpárral közlekedő férfit. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 21-én előállítottak két nőt és egy férfit, mert a gyanú szerint három nappal korábban loptak ismerőseik békéscsabai lakásából. Csárdaszálláson találkoztak a párral és megszerezték a lakásuk kulcsait. Hamarabb eljöttek Csárdaszállásról, mint a pár, így be tudtak menni a lakásukba. A gyanú szerint elloptak onnan több százezer forintot. A rendőrség a két kaszaperi nő és az orosházi férfi ellen büntetőeljárást indított – írja a Police.hu.