Ittasan, jogosítvány és bukósisak nélkül vezette robbanómotoros kerékpárját egy férfi

kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Sört és pálinkát is ivott, úgy vezette robbanómotoros kerékpárját egy férfi Mezőhegyes közelében. Vezetői engedélye nem volt, bukósisakot sem viselt. Elesett és súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos balesetet szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi 2020. június 27-én délelőtt Mezőhegyes közelében. Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett és nem volt rajta bukósisak. Elesett, a mentők nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléssel vitték kórházba.

A 47 éves mezőhegyesi férfi közvetlenül a baleset után azt mondta, hogy 2 liter sört és fél liter pálinkát ivott meg, mielőtt elindult. Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a vérében 3,13 g/l ezrelék volt az alkohol koncentráció. A férfi ellen büntetőeljárás és szabálysértési eljárás is indult.

Az ittas járművezetés miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 3-án továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!