Szidalmazta a rendőröket egy ittas férfi Békéscsabán

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Rendőri segítséget kért egy fiatalember Békéscsabán, mert egy ittas férfi az utcán odalépett hozzá és el akarta venni a szendvicsét. A férfi a rendőrökkel is erőszakos volt, szidalmazta őket, ezért becsületsértés miatt feljelentették. Az ügy vizsgálata befejeződött.

hirdetés

El akarta venni egy fiatalember szendvicsét egy ittas férfi 2020. május 20-án késő este, Békéscsabán. A megfélemlített fiatalember a Csaba Centerhez futott, ahol a biztonsági őrtől kért segítséget. Közben a férfi és két társa is odaértek a bevásárlóközponthoz, ahol kiabáltak, veszekedtek. A biztonsági őr értesítette a rendőrséget, a bejelentés után a helyszínre érkező rendőröket az ittas férfi szidalmazni kezdte, közben köpködött.

hirdetés

A rendőrök felszólították őt és társait, hogy fejezzék be a hangoskodást, mert garázdaság miatt elő fogják őket állítani. Ekkor elcsendesedtek, de nem sokkal később az ittas férfi újra üvöltözni kezdett, tovább szidta, becsmérelte a rendőröket és az ismételt felszólításra sem hagyta ezt abba.

A 30 éves nagykamarási férfit a rendőrök előállították, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette, majd a rendőrkapitányság munkatársai bíróság elé állították. Emellett az intézkedő rendőrök becsületsértés miatt feljelentést tettek ellene. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését és a viselkedéséért elnézést kért.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. augusztus 10-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés