Egy anya és fia háromszázezer forintot csaltak ki egy látássérült férfitől Orosházán

balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Hosszas győzködés után egy anya és fia háromszázezer forintot csaltak ki egy látássérült férfitől Orosházán. Miután átvették a pénzt, nem jelentkeztek az idős embernél, elérhetetlenné váltak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Csalás elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 70 éves nőt és 31 éves fiát, mert Orosházán, 2019 januárjában egy jól jövedelmező takarítóvállalkozás beindításának ígéretével háromszázezer forintot csaltak ki egy látássérült férfitől. A nő egy társkereső oldalon vette fel a kapcsolatot a békéscsabai férfivel, majd meggyőzték őt arról, hogy érdemes befektetnie az ötletükbe.

Az anya és fia, miután átvették tőle a pénzt, többször már nem jelentkeztek nála, elérhetetlenné váltak. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 12-én továbbította az ügyészségre. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!