Baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Fotó: Körös Hírcentrum

Békés megyében, 2020. augusztus 14-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Csorváson, a Békéscsabai utcában, 12 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi lehaladt az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A villanyoszlop kidőlt és egy másik autóra borult. A balesetben heten, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Békéscsabán, az Andrássy út és a Jókai utca kereszteződésében, 14 óra 15 perc körül két kerékpáros ütközött össze, az egyik biciklis könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 14-én 20 óra körül, Békéscsabán, a Hajnal utcában. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A békéscsabai férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene.