Dévaványán összeütközött egy kerékpáros nő és egy kisteherautó

Dévaványán Fotó: Police.hu

Dévaványán személyi sérüléses balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök.

Dévaványán, a Rákóczi utca és a Hunyadi János utca kereszteződésében, 2020. augusztus 20-án 8 óra 45 perc körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 20-án. Először 16 óra 30 perc körül, Dévaványán, a Széles utcában ellenőriztek egy dévaványai segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Egy órával később, Nagyszénáson, az Október 6. utcában állítottak meg egy nagyszénási segédmotoros kerékpárost. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amit a további légalkoholmérések is igazoltak.

A rendőrjárőrök a dévaványai férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, és helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, mert nem volt nála a vezetői engedélye. A nagyszénási férfivel szemben is büntetőeljárás indult, emellett szabálysértési eljárás is, mert nincs jogosítványa és kötelező felelősségbiztosítás a motoron – írja a Police.hu.