Csónakot lopott egy békéscsabai férfi

határsértőt, Dombiratos, Gyula, Mezőhegyes, kamion, rendőrök, román, határsértőt, 12, határsértő, sarkad, vasútállomáson, Orosházán, sarkad, orosháza, békés, battonya, Határsértőket, rendőrség, kék hír, határsértőt Fotó: Police.hu

Horgászni indult egy férfi Békéscsabán, az Élővíz-csatornára, de halfogás helyett ellopott egy kikötött csónakot. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy férfit, mert Békéscsaba határában, az Élővíz-csatornából, 2020. április 6-án elvitt egy csónakot. A békéscsabai férfi horgászni indult, de amikor meglátta a hajót, amit a tulajdonosa egy stéghez kötött ki, kést vett elő. Elvágta a kötelet, beült a csónakba és kézzel átevezett a túlpartra, ahol a kötéllel felkötötte azt az autója vonóhorgára.

hirdetés

Körülbelül 200 méteren keresztül húzta a földúton, majd a 26 éves férfi meggondolta magát. Leakasztotta és egy bozótosban ágakkal, levelekkel próbálta meg letakarni a vízi járművet. Kihallgatásán a férfi azt mondta, hogy később vissza akarta vinni a ladikot oda, ahonnan elhozta.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. szeptember 2-án továbbította az ügyészségre. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti: